Nathalie im Schwarzwald

Nathalie´s Black forest

Unsere Tochter Nathalie war dieses Jahr zum ersten Mal
im Schwarzwald. Sie war fasziniert von den Bergen.
Aber nach zwei Wochen wollte sie doch wieder nach
Holland zurück.

Hoi ik ben Nathalie,


Ik ben voor de eerste keer meegegaan met me ouders naar Schwarzwald.
Ik vond het wel leuk en ik heb er ook veel aardige mensen leren kennen. Het was voor mij wel even wennen, omdat het maar een best klein dorp is. Daar kent echt iedereen zich onder elkaar en hier niet. Maar het voordeel eraan is dat je altijd wel mensen leert kennen als je daar uitgaat. Daar gaan ze niet uit als hier in disco´s of café´s, maar daar heb je grote tenten waar je naar toe gaat. Wat me ook is opgevallen dat jong en oud op dezelfde plek uitgaan. Dat was wel raar. Als je dat hier zou doen zouden ze je dom aankijken. Ik ben natuurlijk niet alleen maar uitgegaan, maar ik heb ook best veel gedaan met me ouders. We zijn bijvoorbeeld naar europa park gegaan. Dat was heel leuk. Er waren alleen overal erg lange rijen, maar dat is wel logisch, dat heb je in ieder pretpark.
Het eten daar was wel lekker. Over eten gesproken: Ik heb daar ook mijn eerste Schwarzwälder Kirschtorte (kersentaart) gegeten, Die smaakte erg goed. Is wel jammer dat ze die hier niet hebben.
Wat ik daar nog mooi vond waren de bergen. Maar die waren soms ook wel lastig, vooral als je ging fietsen. Je kon bijna nergens naar toe zonder een berg omhoog te moeten fietsen.
Daar kun je ook niet even nar de stad fietsen. Alle grote steden liggen daar ver weg. Dat vond ik wel jammer, want als je iets moest hebben moest je altijd zolang in de auto zitten voordat je in de stad bent aangekomen.
Maar in het algemeen vond ik het een mooie vakantie, ik zou er alleen niet zelf willen wonen. dan blijf ik toch veel liever hier.

Fotogalerie Nathalie im Schwarzwald

Auf das Foto klicken, um zur Galerie zu gelangen
Auf das Foto klicken, um zur Galerie zu gelangen